پایان بهمن تا میانۀ اسفندماه سال گذشته بود که برنامۀ نوشتاری و عملکردی مدرسۀ خلاق ایدۀ داستان نوشته و تکمیل و از فروردین ۱۳۹۹ هم مقدمات ثبتنام و تشکیل دوره آغاز شد.
خدا را شاکرم که آن برنامۀ هفتاد صفحهای اولیه، تاکنون رضایتبخش بوده و هر دوره، در حال تکمیل و تغییرهای مثبت آموزشی است و بسیاری از علاقهمندان واقعی نویسندگی را از شهرهای دور و نزدیک ایران عزیزمان گرد خود جمع کرده است.
سال ۱۳۹۰ - ۱۳۸۹ بود که پوستۀ اولیۀ کانال تمرینی ادبی ایدۀ داستان در سایت نخبگان جوان (زیرنظر بنیاد علمی نخبگان) طراحی و اجرا شد و هماکنون هم موزهای از تلاشها و یادگارهای آن روزگار لقب گرفته و پابرجا مانده است.
آن روزها، گروه تمرینی منظم و فعالی تشکیل داده بودیم که در روزهایی مینوشتیم، میخواندیم و ایرادیابی میکردیم؛ شکل کارها ساده و صمیمی بود که در مدت زیر یکسال، نتیجهای درخشان داد و یکی از هنرجویان و عزیزان آن روزها که نام مستعار و مجازیاش را خوب در یاد دارم، توانست در یکی از مسابقههای نویسندگی آن سالها که معتبر و در سطح ملی هم بود، مقام سومینی بیاورد؛ نامش مهندس جوان بود. دختری جوان و پرتلاش که همیشه در زمانهای نوشتن حضوری فعال داشت و یکلحظه را هم از دست نمیداد...
همکاری با سایت، تا مدیریت بخش ادبیات و علوم انسانی پیش رفت تا این که در سالهای ۹۳ - ۹۲ ، با برنامۀ صفر تا صد کانون داستان (در حدود ۴۰ صفحه) که آنهم پوستۀ اولیۀ مدرسۀ خلاق فعلی به حساب میآید، مقدمات اجرای حضوری کلاسها انجام شد و با توجه به حمایتهای ضعیف و گذشت یک تا دو سال، فرصت اجرای فراگیر و تامی نیافت؛ تا اینکه پوستۀ تکمیل شدۀ مدرسۀ خلاق، با پیشینه ای قوی در سال ۱۳۹۸ شکل گرفت و به حیات ادبی وارد شد و خدا را شکر در این عمر یک ساله، اتفاقات بسیار دلپذیری را رقم زد و هماکنون هم پذیرای شیفتگان واقعی نوشتن و نویسندگی، به خصوص نوآموزان پایه است و امر آموزش نویسندگی خلاق و تکنیکی را برعهده دارد...
به امید موفقیت های روزافزون برای تمامی هنرجویان پرتلاش، هدفمند و خوش ذوق
با احترام / امیر نمازی – آموزگار و مربی مدرسۀ خلاق
- يكشنبه ۳ مرداد ۰۰
- ۰۰:۳۰